▲ Oldal tetejére

E-mail hírlevél

Tartalom és gyakoriság

Általában havonta egyszer, a hónap elején küldünk hírlevelet partnereinknek, melyben az adott havi akciós termékekre, valamint egyéb, kiemelt ajánlatainkra hívjuk fel figyelmüket. Különleges esetben - fontos információ vagy értesítés esetén - alkalmanként egyéb tartalmú leveleket is küldünk. A hírlevél általában mellékletként PDF formátumú akciós tájékoztatókat tartalmaz.

Nyilvántartott adatok

A hírlevél címtár cégnevet, megszólítást és e-mail címet tartalmaz. Az adatokat a feliratkozás során Ön adhatja meg. A feliratkozással hozzájárul a megadott adatok kezeléséhez és e-mail hírlevél küldéséhez.

Leiratkozás, törlés

Minden hírlevél láblécében megtalálhatja a leiratkozás gombot. Erre kattintva adatai véglegesen törlődnek a hírlevél címtárból. Időszakonként megerősítést kérő levelet küldünk, melyben linkre kattintva erősítheti meg, hogy továbbra is kéri a hírlevelet. Ha a megerősítő levélre nem reagál, a rendszer a következő kiküldés előtt automatikusan törli az e-mail címet a címlistáról. Amennyiben a kiküldött levél permanens hibával tér vissza (nem kézbesíthető) a cím szintén törlésre kerül.

Feliratkozás

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük, adja meg az alábbi adatokat: